Zangatelier

ZANGWORKSHOP Zaterdag 25 september helaas afgelast!

WORKSHOP MENS DURF TE ZINGEN Zaterdag 11 september 2021 van 15:00 tot 16:30

In het kader van Gekleurd Grijs geeft Sinje Kiel de workshop Mens, durf te zingen!

“Wat is leuker dan alleen zingen? Samen zingen!
Onder leiding van zangpedagoge Sinje Kiel zingt u in een groepje van maximaal 12 personen. Samen met de andere deelnemers doet u stemoefeningen en zingt u een laagdrempelig repertoire in verschillende talen en stijlen, mogelijk meerstemmig en in canon. Er is aandacht voor ademhaling, houding en stemvorming, maar u leert vooral uw stem te laten horen en op de anderen af te stemmen.

In het ovenhuis aan de Dr. Larijweg in Ruinerwold (naast museumboerderij Karstenhoeve) gonst het sinds een paar jaar van de zangactiviteiten. Sinje Kiel heeft haar zangatelier gevestigd in het monument, waar zij zangles en workshops geeft of zichzelf aan het voorbereiden is op haar optredens als
concertzangeres. Zij is actief op het gebied van kamermuziek, liedzang en oratorium. En zij houdt gewoon van zingen. Het liefst samen met anderen.”

Aanmelden is noodzakelijk, graag via de mail.

https://www.kunstencultuur.nl/evenement/gekleurd-grijs/programma/mens-durf-te-zingen

 

ZANGLES IN RUINERWOLD— ik geef les in HET OVENHUIS (naast museumboerderij Karstenhoeve) in Ruinerwold, Dr. Larijweg 22. In dit sfeervolle 17e eeuws monumentje worden de zanglessen (individueel en in groepsverband), cursussen en workshops gegeven door zangdocente Sinje Kiel. Nieuwe cursisten, amateurs (beginnend en gevorderd) zijn welkom!

Voor meer informatie over lessen (lessoort, duur, frequentie en tarieven) kun je een bericht sturen naar sinjekiel@gmail.com. Je krijgt dan spoedig een reactie van mij met antwoord op je vragen. Tot ziens!