Een nieuw zangseizoen!

In september beginnen de zanglessen in het ovenhuis (Ruinerwold, Dr. Larijweg 22) weer! De lessen worden gegeven door zangpedagoge Sinje Kiel en je kunt je nu nog ervoor opgeven. Bijvoorbeeld meteen voor een heel jaar stemtraining- maar natuurlijk ook om het gewoon één keer te proberen. Wij spreken dan een losse les af en bekijken je wensen en mogelijkheden.

Wat je mag verwachten? Vakkundige en ontspannen begeleiding in het ontwikkelen van jouw zangstem met aandacht voor het juiste gebruik van adem, een goede houding en expressie, zodat het zingen makkelijker gaat, de omvang van je stem groeit, je geluid krachtiger wordt en je zeggingskracht groeit. Klassieke zangtechniek en repertoire vormen hiervoor de basis, maar er is ook ruimte voor Musical, Kleinkunst en popmuziek.

Wist je, dat je ook met zijn tweeën op les kunt komen of als klein groepje? Er wordt gedurende het cursusjaar lesgegeven op dinsdagen, woensdagen en donderdagen buiten schoolvakanties of feestdagen. Workshops en individuele zangcoaching kunnen ook op andere dagen afgesproken worden.

Over het algemeen kies je voor 30 min, 45 min of 60 min individuele zangles wekelijks (36 lessen per cursusjaar) of om de week (18 lessen per cursusjaar).  Voor kinderen duren de lessen 20 min en geldt een speciaal tarief.

Nieuwsgierig? Stuur mij bij belangstelling een mail met onderstaand contactformulier en je ontvangt informatie over de lesmogelijkheden en bijhorende tarieven. Tot gauw! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *