Kerstliedworkshop 11 december in Havelte

Aanstaande zondag mag ik een workshop geven in Havelte met mijn favoriete kerstliedjes. Kom lekker meedoen! Hoe meer zielen… en helemaal met kerst, een goede tijd om het leven te bezingen! Heeft u hier ook zin in? En wilt u daarnaast een paar basis tips en tricks om lekkerder te gaan zingen? En houdt u van Kerstliedjes?

Dan zit u zondagmiddag 11 december goed in de Clemenskerk in Havelte.

Ik neem u mee op reis door verschillende landen. Wat zingen ze daar aan kerstliederen? We gaan ze horen en zelf zingen/oefenen in het koor van de kerk. Bekende en minder bekende kerstliedjes komen voorbij.

U hoeft dus echt geen geschoolde zanger te zijn om mee te doen. Samen zingen is gewoon leuk en geeft energie. Vele stemmen samen klinken al heel snel goed en mooi!

Wel graag nog opgeven als u komt (lerendeweg@outlook.com).

De workshop is van 15.00 uur tot 16.30 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 14:30 uur. Deelname is gratis; een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Lerende weg is een initiatief vanuit de PKN gemeente in Havelte dat aan wil zetten tot verdieping en verbreding van geloofswegen. Niet alleen de zondagochtend dienst, juist ook via andere spirituele, zingevende en inspirerende ontmoetingen en activiteiten kunnen mensen (iets van) geloof ervaren. Voor iedereen in de dorpen, de deur staat open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *