Mondkapjes herfstcollectie- bestel nu!

Het is herfstig en triestig buiten en nog steeds moeten we gekke sprongen maken of juist verplicht stilzitten door die vervelende virus. Maar onze mondkapjes zijn kleurrijk en vrolijk! Nu ook prachtige Afrikaanse stoffen (met dank aan een enthousiaste cursiste) en daarnaast veel andere originele stofjes, ook effen, stoer of bloemetjes motieven.

Als stip aan de horizon en om in betere tijden een financieel bodempje te hebben voor onze doorstart- al dan niet geholpen door aanvullende subsidies- gaan we door met onze geweldige mondkapjesactie. Op Facebook kun je ze bestuderen en en ook wie er allemaal al eentje heeft! Bestellen kan door daar te reageren, maar ook hier via de website kun je mij bij belangstelling een bericht sturen. Er zijn mondkapjes in de maten M en L en nu ook een maatje S met leuke modellen voor kinderen tot 10 jaar!

Blijf je ❤ voor cultuur tonen in deze tijden van afstand- (en voor zangers: mond!) houden en steun ons nu met de aanschaf van een mooi mondkapje voor 10,- euro (handgemaakt, twee lagen katoen, wasbaar op 60°C, verstelbaar elastiek en in prachtige kleuren)!

Wij verheugen ons enorm op ons weerzien met ons publiek en onze deelnemers. Uw donatie helpt de stichting Vrienden van de Markiezin in deze moeilijke tijd een beetje geld en moed te verzamelen om binnenkort- op gepaste en veilige wijze- weer klaar te staan met concerten en cursusprogramma.

De maskers kunnen op afspraak opgehaald worden in het Ovenhuis in Ruinerwold of voor 2,- euro extra toegestuurd worden. Een bestelling geeft u door via een mailtje naar markiezinvandrenthe@gmail.com, waarna u de betaalgegevens ontvangt. Betalingen gaan naar de stichting Vrienden van de Markiezin van Drenthe, die ervoor zorgt dat muziek een podium houdt en die een aanbod voor liefhebbers blijft creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *