Mondkapjes voor de Markiezin

Toon je ❤ voor cultuur in deze tijden van afstand (en voor zangers: mond!) houden en steun ons nu met de aanschaf van een mooi mondkapje voor 10,- euro (handgemaakt, twee lagen katoen, wasbaar op 60°C, verstelbaar elastiek en in prachtige kleuren)!

Wij verheugen ons enorm op ons weerzien met u en werken aan leuke plannen voor musiceren buiten, onderweg en in grote ruimtes. Uw donatie helpt de stichting Vrienden van de Markiezin in deze moeilijke tijd een beetje geld en moed te verzamelen om binnenkort- op gepaste en veilige wijze- weer klaar te staan met concerten en cursusprogramma.

De maskers kunnen op afspraak opgehaald worden in het Ovenhuis in Ruinerwold of voor 2,- euro extra toegestuurd worden. Een bestelling geeft u door via een mailtje naar markiezinvandrenthe@gmail.com, waarna u de betaalgegevens ontvangt. Betalingen gaan naar de stichting Vrienden van de Markiezin van Drenthe, die ervoor zorgt dat muziek een podium houdt en die een aanbod voor liefhebbers blijft creëren.

Dus, bekijk de voorbeelden hieronder, kies je voorkeur mocht je dat willen (sorry, geen garantie!) en geef het aan als je in plaats van de standaard maat M een groot masker- maat L (bedoeld voor groot (mannen)hoofd, grote neus etc.) wil bestellen.

HARTELIJK DANK & TOT GAUW!

  1 reactie op “Mondkapjes voor de Markiezin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *