Zaterdag 12 feb BODYPERCUSSIE, yeah!

Bodypercussie & zang- ideaal om de lockdown van je af te schudden! Voel jij je ook nog wat stijf in je lijf, zit de angst in je nek of tussen je oren? Met hulp van deze workshop maak je van je lichaam weer een instrument van plezier.

In haar eigen ’t Hart op zolder geeft de doorwinterde (what’s in a name) slagwerker en performer Fredrike de Winter deze cursus graag en regelmatig. Deze keer komt zij speciaal naar Havelte, Drenthe. De cursus duurt 2,5 uur van 14:00 tot 16:30 uur. Deelnamekosten: € 35,-.
Voor wie? Iedereen die zin heeft.
Wat neem je mee? Je lijf.

Met de woorden van Fredrike: “Mijn passie voor ritme, dans en mensen komt samen in het geven van bodypercussie workshops, waarin jij je lichaam gebruikt als percussie instrument.

Bodypercussie is een combinatie van ritme en dans/beweging waarbij plezier, vitaliteit en hilariteit zorgen voor een levendige, enthousiaste sfeer tijdens de workshops. Het is laagdrempelig en binnen 10 minuten staat iedereen te swingen dat het een lieve lust is. Wat ik zelf geweldig leuk vind is, dat er helemaal niks voor nodig is.”

De workshop vindt plaats in een zeer ruime grote zaal in de prachtige accommodatie Meeuwenveen in Havelte en gaat door bij voldoende aanmeldingen en met inachtneming van de voor cultuur geldende maatregelen. Opgeven kan per direct in het veld reacties onder dit bericht of via sinjekiel@gmail.com.

  4 reacties op “Zaterdag 12 feb BODYPERCUSSIE, yeah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *